Ključnih 5

vaš zavarovalni agent
Goran luič

Za več informacij me kontaktirajte:

T: 031355334
E: info@zav-luic.si

  • Zavarujte se brez zdravstvenega vprašalnika
  • Zavarovanje za hujše bolezni do 85. leta
  • Nadomestilo za hospitalizacijo do 153 evrov/dan

So trenutki v življenju, ko se zaveš, kaj je pomembno. Ko vsakdanje drobne stvari dobijo neko novo vrednost, ko postane pomembno to, kdo si in kdo ti stoji ob strani. In takrat stojimo ob naših zavarovancih mi. Tudi z zavarovanjem Ključnih 5.

Predstavljamo Ključnih 5

Gre za naložbeno življenjsko zavarovanje, ki v ospredje postavlja izključno potrebe zavarovanca. Zavarovanje s kritji za:

  1. primer smrti in nezgodne smrti,
  2. hujše bolezni,
  3. hospitalizacije in enkratne dnevne odškodnine za zlom kosti zaradi nezgode ter
  4. s pravno zaščito življenjskega zavarovanja,

ponuja celovito zaščito pred dogodki, ki nas lahko doletijo kot posledica starosti, aktivnega življenja ali preprosto, smole.

Komu je namenjeno?

Zavarovanje Ključnih 5 je namenjeno starostni skupini od 45. do 75. leta starosti, pristopite pa brez vprašalnika o zdravstvenem stanju.

Kaj zavarovanje krije?

Kritje v primeru smrti nastopi že po poteku prvega leta, ko se izplača izbrana zavarovalna vsota, skupaj z vrednostjo premoženja po polic. Zavarovalno kritje za primer nezgodne smrti velja že od začetka zavarovanja.

K zavarovanju lahko priključite tudi zavarovanje za hujše bolezni – za primer možganske kapi in/ali rakavih obolenj. Izberete lahko eno ali obe kritji. Priključitev kritja je možna do 75. leta starosti in ostaja v veljavi vse do 85. leta starosti, če zavarovalnina za to kritje pred tem ni bila izplačana.

Popolna novost je tudi enkratna dnevna odškodnina za zlom kosti, tudi osteoporotičnih. Za vse telesne poškodbe, zaradi katerih ste bili prvič hospitalizirani več kot štiri zaporedne nočitve, in so nastale zaradi nezgode, vam zavarovalnica izplača enkratni znesek na podlagi števila nočitev v bolnišnici, tudi do 153 EUR na dan. Enkratni znesek je izplačan brez ugotavljanja invalidnosti.

Nizke varčevalne premije

Nudi tudi varčevanje z nizkimi varčevalnimi premijami. Izbirate lahko med 3, 5 ali 10 EUR. Denar lahko plemenitite v različnih naložbenih možnostih. Svoja vplačila lahko razdelite med največ tri sklade slovenskih upravljavcev ali pa izberete že pripravljene naložbene pakete. Premija, namenjena varčevanju, ni obremenjena z vstopnimi stroški in mesečnimi stroški obdelave zavarovanja.