Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Vigo zavarovanje

»Moj motor je moja strast, je moje življenje«, pravimo tisti, ki radi sedemo na svojega jeklenega konjička in svet raziskujemo s čelado na glavi. Vsi vemo, da motor na poti ni le prevozno sredstvo, je naš najboljši sopotnik, zato je prav, da poskrbimo za svojo in njegovo varnost.

V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v SlovenijiVigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.

Pomembno: Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja (zavarovanje odgovornosti, kasko) ter je na voljo je že od 9 € mesečno.

Kako do najboljšega zavarovanja na trgu? Enostavno.

  1. Sklenite zavarovanje Vigo pri Zavarovalnici Sava.
  2. Namestite Vigo aplikacijo na svoj mobilni telefon.
  3. Namestite Vigobox na svoj motor v manj kot 5 minutah.
  4. Vigobox se sam poveže z aplikacijo.

Več na Vigo zavarovanje

VIGO zavarovanje Za dodatne informacije obiščite še stran vigozavarovanje.si

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!