Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Vigo zavarovanje

»Moj motor je moja strast, je moje življenje«, pravimo tisti, ki radi sedemo na svojega jeklenega konjička in svet raziskujemo s čelado na glavi. Vsi vemo, da motor na poti ni le prevozno sredstvo, je naš najboljši sopotnik, zato je prav, da poskrbimo za svojo in njegovo varnost.

V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v SlovenijiVigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.

Pomembno: Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja (zavarovanje odgovornosti, kasko) ter je na voljo je že od 9 € mesečno.

Kako do najboljšega zavarovanja na trgu? Enostavno.

  1. Sklenite zavarovanje Vigo pri Zavarovalnici Sava.
  2. Namestite Vigo aplikacijo na svoj mobilni telefon.
  3. Namestite Vigobox na svoj motor v manj kot 5 minutah.
  4. Vigobox se sam poveže z aplikacijo.

Več na Vigo zavarovanje

VIGO zavarovanje Za dodatne informacije obiščite še stran vigozavarovanje.si

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!