Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Dovoljenja-Certifikati

Dovoljenje za opravljanje poslov:

Agencija za zavarovalni nadzor je izdala Zavarovalni hiši Luič dne 25.01.2007 dovoljenje za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja.

Številka dovoljenja:

40110-111/07-4

Direktor podjetja Zavarovalna hiša Luič, Goran Luič ima potrdilo:

  • o opravljenem preizkusu strokovnega znanja za opravljanje zavarovalnega zastopanja, št. potrdila: 2147, 28. september 2004;
  • potrdilo zavarovalnega posredovanja: 0521, 6. januar 2005;
  • potrdilo o opravljenem preizkusus strokovnih znanj iz področja trženja investicijskih skladov in prodaje investicijskih kuponov oz. delnic in vzajemnih skladov št. potrdila: 1876, 17. oktober 2005;
  • potrdilo o opravljenem izpitu iz upravnega postopka, št. potrdila: 3/2012, 17.01.2012;
  • potrdilo o opravljeni interaktivni komunikaciji na delovnem mestu, št. potrdila: 742/05-06, 7.ferbruar 2006;
  • potrdilo o opravljenem izpitu iz zavarovalnega zastopanja v Republiki Hrvaški.

Potrdila in certifikati (v pdf obliki):

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!