Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Dovoljenja-Certifikati

Dovoljenje za opravljanje poslov:

Agencija za zavarovalni nadzor je izdala Zavarovalni hiši Luič dne 25.01.2007 dovoljenje za opravljanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja.

Številka dovoljenja:

40110-111/07-4

Direktor podjetja Zavarovalna hiša Luič, Goran Luič ima potrdilo:

  • o opravljenem preizkusu strokovnega znanja za opravljanje zavarovalnega zastopanja, št. potrdila: 2147, 28. september 2004;
  • potrdilo zavarovalnega posredovanja: 0521, 6. januar 2005;
  • potrdilo o opravljenem preizkusus strokovnih znanj iz področja trženja investicijskih skladov in prodaje investicijskih kuponov oz. delnic in vzajemnih skladov št. potrdila: 1876, 17. oktober 2005;
  • potrdilo o opravljenem izpitu iz upravnega postopka, št. potrdila: 3/2012, 17.01.2012;
  • potrdilo o opravljeni interaktivni komunikaciji na delovnem mestu, št. potrdila: 742/05-06, 7.ferbruar 2006;
  • potrdilo o opravljenem izpitu iz zavarovalnega zastopanja v Republiki Hrvaški.

Potrdila in certifikati (v pdf obliki):

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!