Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Izjava zasebnosti

Na določenih delih spletnih strani, povezanih s sklepanjem zavarovanj ali informativnimi izračuni, boste imeli možnost vnosa nekaterih osebnih podatkov, o čemer boste obveščeni.

Vnos kakršnihkoli osebnih podatkov je popolnoma prostovoljen. Vsem uporabnikom spletnih strani Zavarovalna hiša Luič zagotavljamo, da bodo vsi podatki, pridobljeni na teh spletnih straneh, uporabljeni le za vaše poslovanje z Zavarovalna hiša Luič in ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!