Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Nagovor direktorja

Spoštovani zavarovanci in zavarovanke!

Zavarovalna hiša Luič je prva zavarovalna agencija na področju Bele krajine, ki je svoja vrata odprla leta 2006. Za njen razvoj in uspeh se trudi več zaposlenih. Preteklo leto 2017 smo poslovali dobro in poslovno leto zaključili z dobičkom. S prenovljenimi spletnimi storitvami in mobilnimi aplikacijami smo povečali dostopnost in preglednost zavarovalnih storitev in produktov. Lahko rečem, da je vse več povpraševanja ter komuniciranja s strankami preko spleta (www.zav-luic.si). Cilj zaposlitvene politike Zavarovalne hiše Luič je predvsem zaposlovati delavce, ki bodo dosegali dobre poslovne rezultate ter dolgoročno razvijali poslovanje. Naše delo na tem področju je usmerjeno k zagotavljanju varnega in zdravega delovnega okolja za vse zaposlene. Stremimo k dolgoročnim odnosom z zavarovanci, ki temeljijo na njihovem zaupanju in zadovoljstvu. V ospredje postavljamo razumljivost, dostopnost ter prilagodljivost. Poseben pomen posvečamo strankam, pri rešitvi škodnih primerov. Naš cilj je čim bolj pomagati ter nuditi finančno pomoč in varnost na vseh področjih. Pomagamo tudi različnim društvom, ki delujejo v Beli krajini, saj je tu naša prodajna mreža najbolj pokrita in s tem tudi pridobivamo na ogledu in prepoznavnosti podjetja. Na sedežu podjetja izvajamo vse vodstvene, upravljalne in usklajevalne funkcije podjetja. Prav tako na sedežu podjetja nudimo dostop do sklenitve zavarovanj, reševanja škodnih primerov ter druge storitve. V dogovoru s stranko pa lahko zavarovalni svetovalci -zastopniki tudi pridejo k stranki oziroma tam, kamor se s stranko dogovorita za termin. Zavarovalni zastopniki so dosegljivi preko mobilnih telefonov, elektronske pošte ter delujejo po vsej Republiki Sloveniji.

Zavarovalna hiša Luič sledi cilju, kako čim učinkoviteje zadovoljiti raznolike potrebe svojih zaposlenih kot tudi vsake posamezne stranke. Znanje, razvoj, medsebojno sodelovanje in zaupanje so naše prepoznavne značilnosti. Vse zgoraj našteto nam tako omogoča, da lahko uspešno delamo tisto, v čemer smo najboljši.

Črnomelj, 13.1.2018

Goran Luič,

ustanovitelj in direktor Zavarovalne hiše Luič

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!