Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Nagovor direktorja

Spoštovani zavarovanci in zavarovanke!

Zavarovalna hiša Luič je prva zavarovalna agencija na področju Bele krajine, ki je svoja vrata odprla leta 2006. Za njen razvoj in uspeh se trudi več zaposlenih. Preteklo leto 2017 smo poslovali dobro in poslovno leto zaključili z dobičkom. S prenovljenimi spletnimi storitvami in mobilnimi aplikacijami smo povečali dostopnost in preglednost zavarovalnih storitev in produktov. Lahko rečem, da je vse več povpraševanja ter komuniciranja s strankami preko spleta (www.zav-luic.si). Cilj zaposlitvene politike Zavarovalne hiše Luič je predvsem zaposlovati delavce, ki bodo dosegali dobre poslovne rezultate ter dolgoročno razvijali poslovanje. Naše delo na tem področju je usmerjeno k zagotavljanju varnega in zdravega delovnega okolja za vse zaposlene. Stremimo k dolgoročnim odnosom z zavarovanci, ki temeljijo na njihovem zaupanju in zadovoljstvu. V ospredje postavljamo razumljivost, dostopnost ter prilagodljivost. Poseben pomen posvečamo strankam, pri rešitvi škodnih primerov. Naš cilj je čim bolj pomagati ter nuditi finančno pomoč in varnost na vseh področjih. Pomagamo tudi različnim društvom, ki delujejo v Beli krajini, saj je tu naša prodajna mreža najbolj pokrita in s tem tudi pridobivamo na ogledu in prepoznavnosti podjetja. Na sedežu podjetja izvajamo vse vodstvene, upravljalne in usklajevalne funkcije podjetja. Prav tako na sedežu podjetja nudimo dostop do sklenitve zavarovanj, reševanja škodnih primerov ter druge storitve. V dogovoru s stranko pa lahko zavarovalni svetovalci -zastopniki tudi pridejo k stranki oziroma tam, kamor se s stranko dogovorita za termin. Zavarovalni zastopniki so dosegljivi preko mobilnih telefonov, elektronske pošte ter delujejo po vsej Republiki Sloveniji.

Zavarovalna hiša Luič sledi cilju, kako čim učinkoviteje zadovoljiti raznolike potrebe svojih zaposlenih kot tudi vsake posamezne stranke. Znanje, razvoj, medsebojno sodelovanje in zaupanje so naše prepoznavne značilnosti. Vse zgoraj našteto nam tako omogoča, da lahko uspešno delamo tisto, v čemer smo najboljši.

Črnomelj, 13.1.2018

Goran Luič,

ustanovitelj in direktor Zavarovalne hiše Luič

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!