Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Poslanstvo, vrednote in cilji

Izzivi človeka v postmoderni družbi tveganja so vedno večji... In vedno novi. Želja po odkrivanju neraziskanega in nedotaknjenega, po doseganju težko dosegljivega in neobvladljivega je pravzaprav želja po popolnosti.

Poznavanje zavarovalnih produktov je specializirano področje, ki ga dobro poznajo le tisti, ki se že vrsto let ukvarjajo z zavarovalnimi posli. Sklepamo vse vrste zavarovanj pravnim in fizičnim osebam. Pregledamo obstoječa zavarovanja in ponudimo najboljše pakete in cenovno najugodnejše ponudbe.

Naš moto: Preverite mogoče boste tudi vi plačali manj!

Vrednote

  • strokoven in pošten odnos do strank
  • diskretnost
  • profesionalnost
  • poslovna etika
  • medsebojna pomoč in sodelovanje

Poslanstvo

S stalnim širjenjem znanja zavarovalnih produktov in storitev, zadovoljitev potreb in želja naših strank je ustvarjati varnejšo prihodnost, ter ugoditi vsaki stranki in poslovnemu partnerju.

Vizija

Naša dolgoročna vizija je biti fleksibilno podjetje, ki bo z odgovornim, strokovnim in kakovostnim delom ustvarjalo varno in bogato prihodnost, tako za naše stranke, kot za zaposlene.

http://www.zav-luic.si/site/assets/files/1391/luic-logo-1.png

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!