Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Poslanstvo, vrednote in cilji

Izzivi človeka v postmoderni družbi tveganja so vedno večji... In vedno novi. Želja po odkrivanju neraziskanega in nedotaknjenega, po doseganju težko dosegljivega in neobvladljivega je pravzaprav želja po popolnosti.

Poznavanje zavarovalnih produktov je specializirano področje, ki ga dobro poznajo le tisti, ki se že vrsto let ukvarjajo z zavarovalnimi posli. Sklepamo vse vrste zavarovanj pravnim in fizičnim osebam. Pregledamo obstoječa zavarovanja in ponudimo najboljše pakete in cenovno najugodnejše ponudbe.

Naš moto: Preverite mogoče boste tudi vi plačali manj!

Vrednote

  • strokoven in pošten odnos do strank
  • diskretnost
  • profesionalnost
  • poslovna etika
  • medsebojna pomoč in sodelovanje

Poslanstvo

S stalnim širjenjem znanja zavarovalnih produktov in storitev, zadovoljitev potreb in želja naših strank je ustvarjati varnejšo prihodnost, ter ugoditi vsaki stranki in poslovnemu partnerju.

Vizija

Naša dolgoročna vizija je biti fleksibilno podjetje, ki bo z odgovornim, strokovnim in kakovostnim delom ustvarjalo varno in bogato prihodnost, tako za naše stranke, kot za zaposlene.

http://www.zav-luic.si/site/assets/files/1391/luic-logo-1.png

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!