Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Predstavitev

Zavarovalno hišo Luič odlikuje bogato znanje in dolgoletne izkušnje na področju zavarovalništva. Naša skrb je usmerjena v zagotavljanje gospodarske in ekonomske varnosti naših zavarovancev.

Pri delu nas žene zadovoljstvo, želje in potrebe strank, saj skrb za zavarovanca, nenehno spremljanje njegovih potreb in uspešno odpravljanje težav so osnove partnerskega odnosa, ki ga Zavarovalna hiša Luič goji s slehernim zavarovancem.

Delamo za družine, sosede, prebivalce različnih skupnosti. Zavarovancem s strokovnimi nasveti svetujemo in ponudimo možnost, da se odločijo za pravo storitev, kajti strokovna in učinkovita pomoč za vsakega zavarovanca najpomembnejša.

Brez padala si je težko predstavljati varen skok iz letala. Težko si je predstavljati avtomobil brez zavor, še težje pa si je predstavljati življenje brez zavarovalnice.


Zavarovalna hiša Luič


Kliknite za virtualni sprehod po naši poslovalnici

360 stopinjski ogled pisarne

360 stopinjski ogled pisarne

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!