Aktualno

Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Pozor, 1. aprila začne veljati obdavčitev odjavljenih vozil
Novo dajatev boste morali plačevati vsako leto za vsako odjavljeno oziroma neregistrirano vozilo. Dajatev bodo morali plačevati vsi, ki v enem letu po odjavi vozila iz prometa tega ne bodo znova registrirali ali dali v razgradnjo pooblaščenim izvajalcem.
Arhiv novic »

Predstavitev

Zavarovalno hišo Luič odlikuje bogato znanje in dolgoletne izkušnje na področju zavarovalništva. Naša skrb je usmerjena v zagotavljanje gospodarske in ekonomske varnosti naših zavarovancev.

Pri delu nas žene zadovoljstvo, želje in potrebe strank, saj skrb za zavarovanca, nenehno spremljanje njegovih potreb in uspešno odpravljanje težav so osnove partnerskega odnosa, ki ga Zavarovalna hiša Luič goji s slehernim zavarovancem.

Delamo za družine, sosede, prebivalce različnih skupnosti. Zavarovancem s strokovnimi nasveti svetujemo in ponudimo možnost, da se odločijo za pravo storitev, kajti strokovna in učinkovita pomoč za vsakega zavarovanca najpomembnejša.

Brez padala si je težko predstavljati varen skok iz letala. Težko si je predstavljati avtomobil brez zavor, še težje pa si je predstavljati življenje brez zavarovalnice.


Zavarovalna hiša Luič


360 stopinjski ogled pisarne

Kliknite za virtualni sprehod po naši poslovalnici

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!