Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Zaposlitev

Če vam predstavlja izziv vzpostavljanje telefonskih stikov s strankami oziroma bodočimi zavarovanci ter delo na terenu in ste pripravljeni tudi na občasno delo v popoldanskem času, za dobro opravljeno delo pa pričakujete ustrezno nagrado, vas vabimo, da postanete sodelavec Zavarovalne hiše Luič d.o.o..

Zaposlimo:


SKRBNIKA ODNOSOV S STRANKAMI (m/ž)

Pričakujemo:

  • srednješolsko izobrazbo
  • eno leto delovnih izkušenj
  • poznavanje ustreznih programskih orodij
  • pasivno znanje angleškega jezika
  • poznavanje osnovnih pojmov zavarovalništva
  • izjemne komunikacijske sposobnosti.

Omogočamo:

  • dinamično delo
  • možnost strokovnega izobraževanja in usposabljanja
  • prijetno, urejeno in ustvarjalno delovno okolje
  • stimulativno nagrajevanje.

Delovno razmerje z izbranim kandidatom bomo sklenili za določen čas enega leta, s pogodbenim razmerjem.

Kandidate bomo o izbiri pisno obvestili v osmih dneh po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi z izbranim kandidatom. Ponudbe s kratkim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite v petnajstih dneh po objavi na e-naslov info@zav-luic.si ali na naslov:

ZAVAROVALNA HIŠA LUIČ ZAVAROVALNO ZASTOPANJE D.O.O.
GUBČEVA ULICA 9
8340 ČRNOMELJ

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!