Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Zaposlitev

Če vam predstavlja izziv vzpostavljanje telefonskih stikov s strankami oziroma bodočimi zavarovanci ter delo na terenu in ste pripravljeni tudi na občasno delo v popoldanskem času, za dobro opravljeno delo pa pričakujete ustrezno nagrado, vas vabimo, da postanete sodelavec Zavarovalne hiše Luič d.o.o..

Zaposlimo:


SKRBNIKA ODNOSOV S STRANKAMI (m/ž)

Pričakujemo:

  • srednješolsko izobrazbo
  • eno leto delovnih izkušenj
  • poznavanje ustreznih programskih orodij
  • pasivno znanje angleškega jezika
  • poznavanje osnovnih pojmov zavarovalništva
  • izjemne komunikacijske sposobnosti.

Omogočamo:

  • dinamično delo
  • možnost strokovnega izobraževanja in usposabljanja
  • prijetno, urejeno in ustvarjalno delovno okolje
  • stimulativno nagrajevanje.

Delovno razmerje z izbranim kandidatom bomo sklenili za določen čas enega leta, s pogodbenim razmerjem.

Kandidate bomo o izbiri pisno obvestili v osmih dneh po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi z izbranim kandidatom. Ponudbe s kratkim življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite v petnajstih dneh po objavi na e-naslov info@zav-luic.si ali na naslov:

ZAVAROVALNA HIŠA LUIČ ZAVAROVALNO ZASTOPANJE D.O.O.
GUBČEVA ULICA 9
8340 ČRNOMELJ

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!