Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Mladi voznik

V kategorijo »mladi voznik« spadate vsi tisti, ki imate manj kot tri leta vozniških izkušenj (šteto od prve pridobitve vozniškega dovoljenja) kot tudi kandidati za voznika, ki vozite vozilo s spremljevalcem. Zavarovanje »MladiVoznik« je samostojno zavarovanje, vezano na voznika in ne na osebno vozilo. S tem zavarovanjem lahko brezskrbno vozite katerokoli osebno vozilo, npr. očetovo, mamino, babičino ali prijateljevo vozilo, lastnikom teh vozil pa ni potrebno plačevati dodatka zaradi povečane nevarnosti mladega voznika.

Zavarovanje »MladiVoznik« finančno razbremeni lastnika vozila, s katerim mladi voznik povzroči prometno nesrečo, za soudeležbo pri uveljavljeni škodi iz:

- zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO),
- zavarovanja telesnih poškodb voznika (AO+) in
- zavarovanja avtomobilskega kaska (AK).

Preverite možnosti zavarovanja in kritja ter si dosledno preberite zavarovalne pogoje.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!