Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Vigo zavarovanje

Vigo zavarovanje

 • Prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji
 • Skrb za zavarovanca in njegov motor
 • Že od 9 € mesečno

»Moj motor je moja strast, je moje življenje«, pravimo tisti, ki radi sedemo na svojega jeklenega konjička in svet raziskujemo s čelado na glavi. Vsi vemo, da motor na poti ni le prevozno sredstvo, je naš najboljši sopotnik, zato je prav, da poskrbimo za svojo in njegovo varnost.

V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v SlovenijiVigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.

Pomembno: Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja (zavarovanje odgovornosti, kasko) ter je na voljo je že od 9 € mesečno.

Kako do najboljšega zavarovanja na trgu? Enostavno.

 1. Sklenite zavarovanje Vigo pri Zavarovalnici Sava.
 2. Namestite Vigo aplikacijo na svoj mobilni telefon.
 3. Namestite Vigobox na svoj motor v manj kot 5 minutah.
 4. Vigobox se sam poveže z aplikacijo.

Kaj z zavarovanjem pridobite?

 • Zavarovanje proti kraji

Vigobox vas o nepooblaščenem premikanju motorja obvesti prek aplikacije na vašem telefonu, v primeru kraje pa vsakih 30 sekund pošilja tudi lokacijo - manj možnosti kraje in več najdenih motorjev!

 • SOS klic v sili

Če Vigobox zazna nesrečo, vas prek aplikacije vpraša, če potrebujete pomoč. Če se ne odzovete, aplikacija pomoč pokliče samodejno. Hitrejša pomoč in več rešenih življenj!

 • 24/7 nadzor motorja

Z Vigo zavarovanjem boste vedno vedeli, kje se vaš motor nahaja in v kakšnem stanju je.

 • Pregled voženj

Telemetrična naprava Vigobox omogoča tudi pregled preteklih voženj z mnogimi podatki, ki so anonimni in na voljo samo vam. Zavarovalnica Sava jih lahko pridobi le, če pride do zavarovalnega primera.

 • Zavarovanje proti požaru

Kritje tudi za požar, ki ni posledica prometne nesreče.

Pomembno je vedeti

 • Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja. Sklenete ga lahko kadarkoli in ne glede na to, kje imate sklenjeno zavarovanje odgovornosti ali kasko zavarovanje.
 • Vigo zavarovanje je letno zavarovanje z vezavo za dve leti (naprava Vigobox ostane v vaši lasti).
 • Zavarovanje začne veljati, ko aktivirate Vigobox in ga povežete z aplikacijo.
 • Vigo storitve delujejo na območjih s signalom in ob vklopljenem telefonu (kraja in požar delujeta vedno). Pred začetkom vožnje morate imeti vključene mobilne podatke in bluetooth.
 • Za napravo Vigobox velja 4-letna garancija.

VIGO zavarovanje Za dodatne informacije obiščite še stran vigozavarovanje.si

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!