Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Vigo zavarovanje

Vigo zavarovanje

 • Prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji
 • Skrb za zavarovanca in njegov motor
 • Že od 9 € mesečno

»Moj motor je moja strast, je moje življenje«, pravimo tisti, ki radi sedemo na svojega jeklenega konjička in svet raziskujemo s čelado na glavi. Vsi vemo, da motor na poti ni le prevozno sredstvo, je naš najboljši sopotnik, zato je prav, da poskrbimo za svojo in njegovo varnost.

V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v SlovenijiVigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.

Pomembno: Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja (zavarovanje odgovornosti, kasko) ter je na voljo je že od 9 € mesečno.

Kako do najboljšega zavarovanja na trgu? Enostavno.

 1. Sklenite zavarovanje Vigo pri Zavarovalnici Sava.
 2. Namestite Vigo aplikacijo na svoj mobilni telefon.
 3. Namestite Vigobox na svoj motor v manj kot 5 minutah.
 4. Vigobox se sam poveže z aplikacijo.

Kaj z zavarovanjem pridobite?

 • Zavarovanje proti kraji

Vigobox vas o nepooblaščenem premikanju motorja obvesti prek aplikacije na vašem telefonu, v primeru kraje pa vsakih 30 sekund pošilja tudi lokacijo - manj možnosti kraje in več najdenih motorjev!

 • SOS klic v sili

Če Vigobox zazna nesrečo, vas prek aplikacije vpraša, če potrebujete pomoč. Če se ne odzovete, aplikacija pomoč pokliče samodejno. Hitrejša pomoč in več rešenih življenj!

 • 24/7 nadzor motorja

Z Vigo zavarovanjem boste vedno vedeli, kje se vaš motor nahaja in v kakšnem stanju je.

 • Pregled voženj

Telemetrična naprava Vigobox omogoča tudi pregled preteklih voženj z mnogimi podatki, ki so anonimni in na voljo samo vam. Zavarovalnica Sava jih lahko pridobi le, če pride do zavarovalnega primera.

 • Zavarovanje proti požaru

Kritje tudi za požar, ki ni posledica prometne nesreče.

Pomembno je vedeti

 • Vigo zavarovanje ni vezano na datum registracije in ostala zavarovanja. Sklenete ga lahko kadarkoli in ne glede na to, kje imate sklenjeno zavarovanje odgovornosti ali kasko zavarovanje.
 • Vigo zavarovanje je letno zavarovanje z vezavo za dve leti (naprava Vigobox ostane v vaši lasti).
 • Zavarovanje začne veljati, ko aktivirate Vigobox in ga povežete z aplikacijo.
 • Vigo storitve delujejo na območjih s signalom in ob vklopljenem telefonu (kraja in požar delujeta vedno). Pred začetkom vožnje morate imeti vključene mobilne podatke in bluetooth.
 • Za napravo Vigobox velja 4-letna garancija.

VIGO zavarovanje Za dodatne informacije obiščite še stran vigozavarovanje.si

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!