Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Premoženjska zavarovanja

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo novost v ponudbi Zavarovalne hiše Luič. Gre za celovito zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov lastnikov stanovanjskih hiš, etažne lastnine ter gospodarskih poslopij. Nova ponudba Zavarovalne hiše Luič je sodobna po vsebini in pristopu ter istočasno enostavna ter pregledna za zavarovance. Z enim zavarovanjem in eno zavarovalno polico boste namreč poskrbeli za celotno varnost družinskega premoženja.

Zavarovalna kritja smo združili v štiri pakete zavarovanj, ki odgovarjajo na različne potrebe po zavarovanju ter istočasno znižujejo višino zavarovalne premije, ki bi jo plačali za sklenitev posamičnih zavarovanj. Zavarovanje je lahko sklenjeno na novo vrednost, kar pomeni, da zavarovalnica ne bo zmanjševala škode na račun amortizacije, temveč jo bo izplačala v celoti, seveda do določene višine kritja. Če bo do škodnega dogodka prišlo, vam zagotavljamo pomoč na domu ter hitro in učinkovito reševanje škode. Dovolj je, da nas samo pokličete.

Zavarovalnica Tilia

Paketi zavarovanj

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!