Aktualno

Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Pozor, 1. aprila začne veljati obdavčitev odjavljenih vozil
Novo dajatev boste morali plačevati vsako leto za vsako odjavljeno oziroma neregistrirano vozilo. Dajatev bodo morali plačevati vsi, ki v enem letu po odjavi vozila iz prometa tega ne bodo znova registrirali ali dali v razgradnjo pooblaščenim izvajalcem.
Dodatno zdravstveno zavarovanje
Zdravje je naše največje bogastvo. Z drugačnim, spremenjenim, tempom življenja je bilo do sedaj naše zdravje postavljeno v ozadje. Stopimo skupaj iz okvirjev in poskrbimo, da bomo lahko kvalitetno uživali sadove svojega dela. Čas je, da postavimo ZDRAVJE na prvo mesto.
Zavarovalnica Sava
Zavarovalnica Sava je nastala z združitvijo Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia in hrvaških družb Velebit osiguranje ter Velebit životno osiguranje. Nastala je druga največja zavarovalnica v regiji, ki bo spreminjala zavarovalništvo in ga prilagajala času ter potrebam posameznika in družbe.
Arhiv novic »

Premoženjska zavarovanja

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo novost v ponudbi Zavarovalne hiše Luič. Gre za celovito zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov lastnikov stanovanjskih hiš, etažne lastnine ter gospodarskih poslopij. Nova ponudba Zavarovalne hiše Luič je sodobna po vsebini in pristopu ter istočasno enostavna ter pregledna za zavarovance. Z enim zavarovanjem in eno zavarovalno polico boste namreč poskrbeli za celotno varnost družinskega premoženja.

Zavarovalna kritja smo združili v štiri pakete zavarovanj, ki odgovarjajo na različne potrebe po zavarovanju ter istočasno znižujejo višino zavarovalne premije, ki bi jo plačali za sklenitev posamičnih zavarovanj. Zavarovanje je lahko sklenjeno na novo vrednost, kar pomeni, da zavarovalnica ne bo zmanjševala škode na račun amortizacije, temveč jo bo izplačala v celoti, seveda do določene višine kritja. Če bo do škodnega dogodka prišlo, vam zagotavljamo pomoč na domu ter hitro in učinkovito reševanje škode. Dovolj je, da nas samo pokličete.

Zavarovalnica Tilia

Paketi zavarovanj

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!