Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Premoženjska zavarovanja

Z veseljem in ponosom vam predstavljamo novost v ponudbi Zavarovalne hiše Luič. Gre za celovito zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov lastnikov stanovanjskih hiš, etažne lastnine ter gospodarskih poslopij. Nova ponudba Zavarovalne hiše Luič je sodobna po vsebini in pristopu ter istočasno enostavna ter pregledna za zavarovance. Z enim zavarovanjem in eno zavarovalno polico boste namreč poskrbeli za celotno varnost družinskega premoženja.

Zavarovalna kritja smo združili v štiri pakete zavarovanj, ki odgovarjajo na različne potrebe po zavarovanju ter istočasno znižujejo višino zavarovalne premije, ki bi jo plačali za sklenitev posamičnih zavarovanj. Zavarovanje je lahko sklenjeno na novo vrednost, kar pomeni, da zavarovalnica ne bo zmanjševala škode na račun amortizacije, temveč jo bo izplačala v celoti, seveda do določene višine kritja. Če bo do škodnega dogodka prišlo, vam zagotavljamo pomoč na domu ter hitro in učinkovito reševanje škode. Dovolj je, da nas samo pokličete.

Zavarovalnica Tilia

Paketi zavarovanj

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!