Aktualno

Sprostitev fizičnega sklepanja zavarovanj
Z 868. Odlokom dne 24.4.2020 je Vlada Republike Slovenije iz ukrepa o prepovedi trženja storitev s fizičnim stikom izvzela zavarovalniške storitve. S tem je ponovno dovoljeno fizično sklepanje vseh zavarovanj (face-to-face distribucija) na območju RS.
Pomembno obvestilo - spremenjeno poslovanje Zavarovalne hiše Luič d.o.o.!
Skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja vas obveščamo, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa.
Srečno novo leto 2020 vam želi Zavarovalna hiša Luič
. . . 2020 . . .
Prometna nesreča z nezavarovanim prometnim sredstvom
Če prometno nesrečo povzroči voznik nezavarovanega motornega vozila v Sloveniji je za plačilo škode odgovorno Slovensko zavarovalno združenje s sredstvi Škodnega sklada.
Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Arhiv novic »

Zavarovanje odgovornosti davčnih in fin. servisov

S sklenitvijo tega zavarovanja je krita odgovornost zaradi dejanj, opustitev ali napak, ki jih revizorji, davčni svetovalci, cenilci ipd. ter pri njih stalno zaposlene osebe storijo pri opravljanju registrirane dejavnosti.

Zavarovanje odgovornosti revizorjev, davčnih svetovalcev, cenilcev, finančnih servisov

Zavarovalnica z zavarovanjem te odgovornosti jamči za čisto premoženjsko škodo (tj. za škodo, ki ni nastala niti na osebah niti na stvareh), ki jo proti zavarovancu uveljavlja tretja oseba in za katero je zavarovanec odgovoren.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!