Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Klasično življenjsko zavarovanje

 • Zajamčen prihranek za vašo prihodnost
 • Nagrada zavarovanki ob rojstvu otroka
 • Izberite dodatno nezgodno zavarovanje za vaše otroke

Postavlja nas pred vedno nova križišča in nam na izbiro ponuja mnoge smeri. Toda prava pot je le tista, ki je varna. Za svojo varnost in bogatejšo prihodnost pa boste najbolje poskrbeli z življenjskim zavarovanjem.

Klasično življenjsko zavarovanje je vaša naložba. Je zavarovanje in varčevanje hkrati. Z njim boste sebi in svojim najdražjim zagotovili socialno in finančno varnost ter zavarovali največjo dragocenost – svoje življenje.

Klasično življenjsko zavarovanje vam zagotavlja

 • finančno varnost najbližjih v primeru vaše smrti,
 • finančno varnost v primeru hujše bolezni,
 • izplačilo zavarovalne vsote v primeru nezgode,
 • možnost uveljavljanja osebne genetske analize,
 • prihranek denarnih sredstev.

Dodatne prednosti zavarovanja

 • Zagotovljen zajamčeni donos v višini 1,5 % letno.
 • Možnost pripisa dobička enkrat letno.
 • Denarna nagrada zavarovankam za vsakega novorojenega otroka.

Preberite več o Klasičnem življenjskem zavarovanju in se dobro seznanite s pogoji zavarovanja.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!