Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Managersko zavarovanje

 • Mesečna nezgodna renta že od 30 % invalidnosti
 • Možnost managerske nutrigenetske analize
 • Neomejena kritja za primer smrti in hujše bolezni

Managersko zavarovanje Zavarovalnice Sava je odlična priložnost, da poskrbite za primerne preventivne ukrepe in s tem kvalitetno zavarujete svoje ključne zaposlene in podjetje samo. Z enoletnim ali večletnim zavarovanjem vam priložnost, da vašim zaposlenim in podjetju omogočite varno in stabilno poslovanje.

Enoletno manegrsko zavarovanje

Je zavarovanje za primer smrti z možnostjo priključitve dodatnih nezgodnih kritij ter z izplačilom privarčevanih sredstev po enem letu.

Kaj vam zavarovanje nudi?

 • zaščito izpada dohodka za podjetje v primeru nezgode ali smrti zavarovanca,
 • varnost upravičenca v primeru smrti zavarovanca,
 • izplačilo zavarovalne vsote v primeru nezgode,
 • izplačilo zavarovalne vsote v primeru nezgodne smrti zavarovanca v prometni nesreči
 • možnost fleksibilne izbire kritij in njihovih višin glede na vaše želje in potrebe v zavarovalnem obdobju,
 • začasno kritje pred pričetkom zavarovanja.

Prednosti

 • Izplačilo zavarovalne vsote že po enem letu.
 • Potrebam prilagojena prosta izbira kritij.
 • Nizka premije za visoka kritja.
 • Zavarovalna vsota za smrt navzgor ni omejena.
 • Ohranjanje finančne in socialne varnosti vseh, ki so odvisni od prihodkov vašega podjetja.

Večletno managersko zavarovanje

Je naložbeno zavarovanje z dinamičnim upravljanjem premoženja, h kateremu lahko priključite še zavarovalni del z možnostjo neomejenih kritij za primer smrti in 19 hujših bolezni.

Če Managerskemu zavarovanju priključite dodatno nezgodno zavarovanje, vam ponujamo edinstveno in inovativno storitev managerske nutrigenetske analize, s pomočjo katere boste izvedeli več o poti do idealne telesne teže, vpliva genov na vašo presnovo in zdravje, vitaminih in mineralih, ki jih potrebuje vaše telo, o pomembnih vplivih na vaše prehranjevalne navade, o učinkovitosti vaše presnove, športu in rekreaciji, ki sta primerna za vas glede na vaš genski zapis, in genetsko pogojeni odvisnosti in staranju.

V okviru dodatnega nezgodnega zavarovanja lahko izberete tudi Mesečno nezgodno rento, ki vam jo v primeru 30- ali več odstotne nezgodne invalidnosti izplačujemo naslednjih pet let.

Preberite več o Managerskem zavarovanju v produktni mapi in se dobro seznanite s pogoji zavarovanja.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!