Aktualno

Vigo zavarovanje
V Zavarovalnici Sava smo skupaj s start-up podjetjem Movalyse razvili prvi pravi telemetrični produkt v Sloveniji – Vigo zavarovanje. Namenjeno je zavarovanju motornih koles in trikoles (nad 50 ccm ali elektromotor nad 4kW). Je več kot samo zavarovanje - je sodobna motoristična platforma, ki ves čas skrbi tako za zavarovanca kot za njegov motor.
Podražitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
Vse tri zavarovalnice, ki ponujajo dopolnilno zdravstveno zavarovanje, so napovedale podražitve. Vse podražitve veljajo od 1. marca dalje, a bo višja že položnica konec meseca, saj se premija plačuje za naprej.
Nova pravila prodaje zavarovanj
Agencija za zavarovalni nadzor in Slovensko zavarovalno združenje sta predstavila novosti Direktive o distribuciji zavarovalnih produktov (IDD), ki 1. oktobra stopajo v veljavo v vseh državah članicah Evropske unije. Spremembe na zavarovalniški trg prinašajo večjo transparentnost pri razvoju in prodaji zavarovanj ter pri informiranju strank.
Celovito nezgodno zavarovanje otrok in šolske mladine
Otroci so naše bogastvo. Ko skrbimo zanje opravljamo odgovorno delo, a hkrati najlepše opravilo. Misel na to, da je naš otrok srečen in varen nas toplo pomirja. »Da bi lahko šlo kaj narobe?« – »Niti pomisliti ne upamo«.
Neurje s točo je poškodovalo moje premoženje kaj naj storim
Neurja s točo so v preteklih dneh pustošila po Sloveniji, pri čemer so masovno poškodovala premoženje. Stiska je velika! Da bi vam bilo nekoliko lažje, z vami delimo nekaj hitrih priporočil, kaj lahko storite, da boste čimprej uredili prijavo škode in pričeli z odpravljanjem škode.
Arhiv novic »

Riziko življenjsko zavarovanje

 • Izberite dodatno nezgodno zavarovanje za otroke
 • Nizke premije za visoke zavarovalne vsote
 • Bonus za življenjski slog

Želimo vam, da živite brezskrbno in zadovoljno. Pri tem bi vam radi stali ob strani z Riziko življenjskim zavarovanjem, s katerim poskrbite za varno prihodnost svojih najbližjih v primeru najhujšega.

S sklenitvijo zavarovanja Riziko življenjskega zavarovanja vam zagotavljamo

 • finančno varnost najbližjih v primeru vaše smrti,
 • izplačilo zavarovalne vsote v primeru hujše bolezni,
 • izplačilo zavarovalne vsote v primeru nezgode,
 • možnost uveljavljanja osebne genetske analize.

Prednosti zavarovanja

 • Nizke premije za visoke zavarovalne vsote, brez varčevalne komponente.
 • Velika izbira zavarovalnih vsot in premij, saj ni omejitev najnižje in najvišje premije ter zavarovalne vsote.
 • Možnost priključitve dodatnega nezgodnega zavarovanja za otroke po izjemno ugodnih premijah.
 • Možnost priključitve zdravstvenega zavarovanja Best Doctors.
 • Oblikovanje dodatnega nezgodnega zavarovanja glede na vaše potrebe in želje.

Bonus za življenjski slog

V Zavarovalnici Sava smo zavarovanje prilagodili vašemu življenjskemu slogu. Prvič naše zavarovance segmentiramo glede na njihov način življenja. Prav je, da tisti, ki živi bolj zdravo in varno, plača manj. Zavarovance smo tako razvrstili v dve skupini (kadilci in nekadilci), da pa se ne bi ustavili samo pri tej delitvi, smo naredili še korak naprej. Uvedli smo tudi skupino za osebe z bonusom za življenjski slog, v kateri se najdejo ljudje, ki živijo posebej zdravo, se ne ukvarjajo z nevarnimi aktivnostmi in ne opravljajo nevarnega dela.

Zavarovanje je namenjeno vsem, ki si želijo zagotoviti visoke zavarovalne vsote po dostopnih premijah. Je idealna oblika zavarovanja tako za tiste, ki že varčujejo, kot za tiste, ki zaradi finančnih obveznosti trenutno ne zmorejo varčevati, a želijo kljub temu biti ustrezno zavarovani.

Preberite več o Riziko življenjskem zavarovanju v produktni mapi in se dobro seznanite s pogoji zavarovanja.

Vseh nesreč ne moremo preprečiti, lahko pa omilimo njihove posledice!